Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam567
Toplam Ziyaret779195
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MERSİN 5. ULUSLARARASI BİSİKLET TURU SONA ERDİ

MERSİN 5. ULUSLARARASI BİSİKLET TURU SONA ERDİ

Mersin Valiliği himayesinde, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından bu yıl 5.'si düzenlenen Mersin Uluslararası Bisiklet Turu (Tour of Mersin), bugün yapılan yarışlarla sona erdi. Belarus ekibi Minsk Bisiklet Kulübü organizasyonu şampiyon olarak tamamlarken, Almanya'nın Bike Aid takımından Peter Koning de 12 saat 45 dakika ile genel klasman birinciliğini elde etti.
Türkiye ile birlikte 9 ülkeden 13 takım ve yaklaşık 100 sporcunun katıldığı 5. Mersin Uluslararası Bisiklet Turu'nun 4. etabında yarışmacılar, 119 kilometrelik parkurda pedal çevirdi. Cumhuriyet Alanından başlayan son etap, Özgecan Aslan Barış Meydanı'nda tamamladı. 4. etabın birincisi Rusya'nın Marathon - Tula Bisiklet Takımından Maksim Piskunov oldu.
Dört gün süren turun takım birinciliğini Belarus ekibi Minsk Bisiklet Kulübü kazanırken, Almanya'nın Herrmann Radteam takımı ikinci, Bike Aid takımı da üçüncü oldu. Yarışları genel klasman birincisi olarak tamamlayan Bike Aid Kulübü sporcusu Peter Koning, sarı mayonun sahibi olurken, 'En iyi spinter' kategorisinde 45 puanla ilk sırada yer alan Herrmann Radteam takımından Alman bisikletçi Florian Obersteiner da turkuaz mayoyu elde etti.
Salcano Sakarya Büyükşehir Belediyesi takımından Mustafa Sayar ise 16 puanla 'en iyi tırmanış' kategorisinde birinci olarak turuncu mayonun sahibi oldu.
Dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları, Özgecan Aslan Barış Meydanı'nda düzenlenen törenle verildi.

785 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın