Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam614
Toplam Ziyaret772553
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

FIRINLARA RAMAZAN DENETİMİ

FIRINLARA RAMAZAN DENETİMİ

Mut Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla ilçede imalat ve satış yapan fırınlara yönelik hijyen, etiket ve gramaj denetimlerini arttırdı.
Denetimlerde Ruhsat ve evrak kontrolünün yanı sıra, genel temizlik, ürünlerin son kullanma tarihleri, fiyat etiketlerini ve ekmek gramajlarını kontrol eden ekipler tarafından, kurallara uymayan iş yerlerine tutanak tutarak ihtarda bulunuldu.
Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker, vatandaşımızın sağlıklı ve güvenilir bir ortamda gönül rahatlığıyla alışveriş yapmaları için fırın ve imalathanelere yönelik denetimlerini sıklaştırdıklarını söyledi.
Şeker, “İlçede vatandaşın sağlıklı ve güvenilir bir ortamda alışveriş yapmaları için Zabıta ekiplerimiz tarafından yürütülen bu denetimlerle amacımız, iş yerlerine ceza yazmak değil, üretilen ve satışı yapılan gıdaların sağlıklı bir şekilde halkımıza sunulmasıdır. Denetimlerde özellikle hijyen, etiket ve gramaj konusuna çok önem veriyoruz. Eksiği olan esnafa tutanak tutulup bir defa uyarı yapılıyor, eksiklik sonra yine devam ederse cezai işlem gerçekleştiriyoruz. Ayrıca vatandaşın şikâyet ve taleplerini de dikkate alıyoruz. Zabıta ekiplerimiz gece gündüz görevlerini sürdürecek” dedi.

880 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın