Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam355
Toplam Ziyaret771866
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

BAŞIBOŞ SOKAK KÖPEKLERİYLE MÜCADELE SÜRÜYOR

BAŞIBOŞ SOKAK KÖPEKLERİYLE MÜCADELE SÜRÜYOR

İlçe merkezindeki başıboş köpekler, vatandaşların yoğun şikayeti üzerine Mersin Büyükşehir Belediyesi Köpek Toplama ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından koruma altına alınmak üzere toplatılıyor.
Görevliler, ilçe merkezindeki cadde ve sokaklarda vatandaşlara sıkıntı yaşatan başıboş sokak köpeklerini toplayıp Köpek Toplama ve Rehabilitasyon Merkezine götürüyor.
İş yerleri önüne, kaldırımlara dahi çıkamaz hale gelen vatandaşlar, "Özellikle gündüz ve akşamları kaldırımlarda yürüyemez olduk. Yanlarından geçmeye kalkışsak kalabalık oldukları için saldırıyorlar. Sokakları işgal eden köpeklerden dolayı şikayetimizi Mut Belediyesi'ne yaptık. Onların da sokak köpeklerini toplayıp götürmeleri bizleri rahatlattı" dediler.
Belediye Başkanı Volkan Şeker, "Çevre il ve ilçelerin köpekleri toplayarak ilçe sınırına bırakıp gidenlerden bıktık. Sürülerle gelen köpekleri ayda 2 defa ilçemize gelen Mersin Büyükşehir Belediyesi Köpek Toplama ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından toplanıp koruma altına almak üzere il merkezine götürüyorlar. Orada bakımı en iyi şekilde yapılıyor. Köpek sahip olmak isteyenlere de veriliyor. Ayrıca sokak ve caddelerde insanlara zarar verecek köpekleri gören vatandaşların belediye görevlilerine haber vermelerini istiyoruz” dedi.

806 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın