Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam356
Toplam Ziyaret771867
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

BAŞKAN ŞEKER; SOFRALIK KAYISIDA MUT RAKİPSİZ

BAŞKAN ŞEKER; SOFRALIK KAYISIDA MUT RAKİPSİZ

Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker: “Kayısı da en büyük pazar payından Mut'un yararlanması için mücadele edeceğiz.”
Mut Belediye Başkanı olarak ve Mut'un bir evladı olarak, tarımın daima yanında olacağız diyen Başkan Şeker, “Her insanımızın ekmeğinin de bir gram da olsa, bir milim de olsa yardımcı olabilmek adına mücadele vereceğimizi buradan söylüyorum. Sofralık Kayısıda Mut rakipsiz” dedi.
Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker, Mut'un tarımda önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, “Türkiye'de sofralık kayısı deyince akla Mut, zeytin deyince akla Mut, erik deyince akla Mut, tarım deyince akla Mut gelir düşüncesiyle yol almaya devam ediyoruz.” dedi.
Türkiye de en kaliteli ürünün Mut'ta üretildiğini hepimiz biliyoruz diyen Başkan Şeker, sözlerine şöyle devam etti, “Neticede bu memleketin en büyük meselesi ekmek davası. İnsanlar evine götüreceği ekmeği rahat elde ettikleri zaman mutlu olurlar, huzurlu olurlar ve geleceğe güvenle bakarlar. Biz de siyasiler olarak, Mut Belediye Başkanı olarak ve Mut'un bir evladı olarak, tarımın daima yanında olacağımızın her zaman her insanımızın ekmeğinin de bir gram da olsa, bir milim de olsa yardımcı olabilmek adına mücadele vereceğimizi buradan söylüyorum. Sofralık kayısı da Türkiye’de en kaliteli ürününün Mut'ta üretildiğini hepimiz biliyoruz. Ve bunu da tüm Türkiye’ye duyurup, en büyük pazar payından Mut'un yararlanması için mücadele edeceğimizi herkesin bilmesini istiyorum” dedi.

1082 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın