Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam220
Toplam Ziyaret782704
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

VOLKAN ORTAOKULU'NDAN İNGİLİZCE GECESİ

VOLKAN ORTAOKULU'NDAN İNGİLİZCE GECESİ

Özel Mut Volkan Ortaokulu öğrencilerinin İngilizce becerilerini geliştirmek amacıyla hazırlanan İngilizce Gecesi, katılımcılara keyifli anlar yaşattı
Özel Mut Volkan Ortaokulu öğrencilerinin İngilizce okuma, yazma, dinleme ve konuşma becerilerini geliştirmek amacıyla, İngilizce öğretmenleri Ayşegül Yalman, Zahide Çiftçioğlu, Halil Gereleğiz ile okul idareci ve öğretmenleri tarafından hazırlanıp öğrenciler tarafından sergilenen "İngilizce Gecesi" büyük beğeni topladı.
Mut Belediyesi konferans salonunda düzenlenen ve öğrencilerin özel gösterileriyle keyifli dakikaların yaşandığı gecede konuşma yapan Özel Mut Volkan Ortaokulu Müdürü Vehbi Güven; "Gelişen ve küçülen dünyada ikinci bir dil bilmenin önemi her geçen gün artıyor. Öğrencilerimizin de kişisel gelişimi için büyük önem taşıyor. Bizler de bu anlayışla, öğrencilerimizin İngilizce dersinde edindikleri okuma, yazma, dinleme ve konuşma becerilerini pekiştirmek için bu geceyi hazırladık. Bu gecenin gerçekleşmesinde başta idarecilerimiz ve öğretmenlerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

855 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın