Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam328
Toplam Ziyaret781486
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

ARAÇLAR ARTIK HER AN DENETLENİYOR

ARAÇLAR ARTIK HER AN DENETLENİYOR

Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nün sivil ekipleri, toplu taşıma araçlarında 'yolcu' konumunda denetimler yaparak, sürücü hatalarını tespit etti.
Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nün sivil ekipleri, toplu taşıma araçlarında 'yolcu' konumunda denetimler yaparak, sürücü hatalarını tespit etti. Bunun dışında trafiğin yoğun olduğu bölgelerde kaldırımlarda sivil olarak durarak 'emniyet kemeri' ve 'telefon kullanımı' gibi konularda da denetim yapan ekipler, hata yapan sürücülere ceza yazdı. Denetimlerde sivil polislerin bindiği toplu taşıma araçlarından hepsinin kurallara uyması ise dikkat çekti.
Vatandaşların toplu taşıma araçlarına yönelik şikayetleri üzerine harekete geçen Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, sivil denetim yaptı. Çok sayıda sivil trafik polisi sırasıyla GMK Bulvarı üzerinde toplu taşıma hizmeti veren otobüs ve minibüslere binerek, bir süre yolculuk yaptı. Bu süre zarfında sivil trafik polisleri, kırmızı ışık ihlali, durak harici yolcu bindirme ve indirme, araçların kapılarının açık seyretmesi, aşırı klakson çalınması ve cep telefonuyla konuşma gibi sürücü hatalarını izledi. Resmi trafik polisleri de GMK Bulvarı üzerinde bulunan Forum ışıklarında çevirme yaptı. Sivil polislerin bulunduğu otobüsler burada çevrilerek, sürücülere hataları varsa ceza yazıldı yoksa ise teşekkür edilerek seyrine devam etmesi sağlandı. Denetimlerde sivil polislerin bindiği toplu taşıma araçlarından hepsinin kurallara uyması ise dikkat çekti. Toplu taşıma araçlarının yanı sıra diğer araçlar üzerinde de sivil denetimler yapan ekipler, özelikle 'emniyet kemeri' ve 'telefon kullanımlarını' tek tek tespit etti. Tespit edilen kural ihlalleri ileride çevirme yapan ekiplere telefonla bildirilirken, sürücülere ceza yazılması sağlandı. 

818 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın