Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam567
Toplam Ziyaret781725
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MUT ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ESNAF ODASINDAN İFTAR YEMEĞİ

MUT ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ESNAF ODASINDAN İFTAR YEMEĞİ

Mut Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasının iftar sofrası, Mut bürokratı ile Şoför esnafı buluşturdu.
İlçemiz Turşucu Baba Kahvaltı Salonu–At Çiftliğinde kurulan iftar sofrasına Mut Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Belediye Başkanı Volkan Şeker, İlçe Jandarma Komutanı Nusret Atılgan, İlçe Emniyet Müdürü Başkomiser Ali Serban, Bölge Trafik İstasyon Amiri Vedat Taşkıran, Mut Müftüsü Mustafa Öztürk, Mersin Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Talat Dinçer, Çevre İl ve İlçelerden gelen Oda Başkanları, Mut Esnaf Odası Başkanı Yusuf Köğce, Mut Ziraat Odası Başkanı Hıdır Kar, Belediye Meclis Üyeleri, MHP Mut İlçe Yöneticileri, Ak Parti Mut İlçe Başkanı Soner Solak, CHP Mut İlçe Başkanı Duran Orhan, S.S. 137 No'lu Öğrenci Koop. Başkanı Ali Küçükceran, S.S. 159 No'lu Öğrenci Koop. Başkanı Recep Çelik, S.S. 85 No'lu Yolcu Taşıma Koop. Başkanı Hasan Pekacar, S.S. 87 No'lu Kamyoncular Koop. Başkanı Yılmaz Karaer, S.S. Taksiciler Koop. Başkanı Yılmaz Duran, Banka Müdürleri, Basın Mensupları ve Oda Üyeleri katıldı.
İftar programında konuşma yapan Mut Şoförler Odası Başkanı Mustafa Evren “İftar programımıza hoş geldiniz şeref verdiniz. Bu mübarek ayda, güzel günde sizlerle burada iftar yapmak bizler için çok büyük onurdur” dedi.
İftar davetlerimiz, esnafımızın sofrasını ekmeğini paylaştığı, birlik ve beraberliğin sergilendiği en anlamlı davettir diyen başkan Evren; “Bu mübarek Ramazan ayında üyeler arasında birlik ve beraberliği pekiştirmek adına iftar sofraları büyük anlam taşımaktadır. Ramazan ayının bereketi ile esnafımız bir araya gelerek hem kendi aralarında hem de ilçe bürokratlarımız ile tanışma fırsatı elde ederek, dayanışma ve kaynaşmalarını sağlamaktadır. Ben bu davetimize katılım gösteren değerli Protokol üyelerine, Çevre İl ve İlçelerden Katılan Oda başkanlarımıza ve siz değerli Üyelerimize teşekkür eder, herkese Hayırlı Ramazanlar dilerim” dedi.
İftar Programına katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum diyerek programa gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Mersin Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Talat Dinçer yaptığı konuşmasında; “Kısıtlı imkânlarına rağmen böylesi güzel bir iftar programında bizleri buluşturan Oda başkanımıza, Yönetim, Denetim Kurullarına ve Personellerine Teşekkür ediyoruz dedi, Buradaki amaç soframızı paylaşmak, birlikte beraber olmaktır diyerek, tüm esnafımıza hayırlı ramazanlar işlerin bol ve bereketli kazançlar diliyorum” dedi.
İftar sonrasında Mut Müftüsü Mustafa Öztürk'ün yaptığı duanın ardından İftar Programı sona erdi.

1230 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın