Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam22
Toplam Ziyaret771533
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

SPOR KURSLARI GENÇLERİ BEKLİYOR

SPOR KURSLARI GENÇLERİ BEKLİYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren spor kursları, çocukları ve gençleri bekliyor.
Toplam 14 branşta, başta çocuklar ve gençler olmak üzere tüm vatandaşlara hizmet veren spor kurslarında tenis, yüzme, basketbol, voleybol, hentbol, güreş, okçuluk, atıcılık, geleneksel okçuluk, futbol, jimnastik, boks, taekwondo ve su topu branşlarında binlerce sporcu eğitim alıyor.
Çocukları ve gençleri zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak, spor bilincini aşılamak, kendine güvenen bir birey haline getirmek, Mersin ve ülke sporuna yetenekli sporcu kazandırmak ve en önemlisi de Mersin'i bir spor kenti haline getirmek amacıyla kurulan kurslar, tüm hızıyla devam ediyor. Özellikle küçük yaştaki çocuklara spor bilincini ve sevgisini yerleştirme amacı taşıyan spor kursları, yılın 12 ayı eğitim veriyor. Bugüne kadar binlerce sporcunun lisans sahibi olmasını, çok sayıda yetenekli sporcunun profesyonel kulüplerde yer bulmasını sağlayan Mersin Büyükşehir Belediyesi spor kursları, aynı zamanda farklı branşlarda Milli Takıma sporcu da yetiştiriyor.
7'den 77'ye tüm vatandaşların, her türlü spor etkinliğinden özgürce yararlanması amacını taşıyan spor kurslarında, yaz sezonunun başlaması ve okulların da tatile girmesiyle birlikte su topu ve yüzme kursları da başladı. Spor kurslarına kayıtlar, Macit Özcan Spor Tesisleri'nde yapılıyor.

321 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın