Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi13
Bugün Toplam278
Toplam Ziyaret780586
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MİLLİ ZAFERİN 97. YILI COŞKUYLA KUTLANDI

MİLLİ ZAFERİN 97. YILI COŞKUYLA KUTLANDI

İlçemizde 30 Ağustos Zafer Bayramının 97'inci yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Atatürk anıtı önünde yapılan törene İlçe Kaymakamı Muammer Köken, Belediye Başkanı Volkan Şeker, vatandaşlar ve protokol mensupları katıldı.
Törende İlçe Kaymakamı Muammer Köken, Belediye Başkanı Volkan Şeker, Atatürk Anıtına çelenk sunarak Saygı Duruşunda bulunup, İstiklal Marşının okunmasının ardından J. Ast. Üçvş. Niyazi Erkan Gürkan günün anlam ve önemine dair yaptığı konuşmasında, 30 Ağustos Zafer Bayramının önemini anlattı.
Kutlama programı, öğrencilerin şiirler okumasının ardından Kaymakamlık makamında bayram tebriklerinin kabul töreni ile son buldu.
Zafer Bayramının akşam etkinlikleri ise Kozlar Yaylası Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen Kozlar Yaylası 30 Ağustos Zafer Şenliği kapsamında kutlandı.
Kutlama ilçeye 10 kilometre uzaklıktaki Kozlar Yaylasında yapıldı. 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlamaya gelen vatandaşlar, 2 kilometre yolu meşalelerle yürüyerek kutlama alanına geldiler. Kutlamaya İlçe Kaymakamı Muammer Köken, Belediye başkanı Volkan Şeker, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılışta 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 97'inci yıldönümü kutlu olsun diyerek sözlerine başlayan Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker, "Türk milletinin bağımsızlığı ve vatanın birliği uğruna verilen şanlı mücadelenin kazanıldığı bu anlamlı günde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet, saygı ve minnetle anıyoruz" dedi.
Konuşmanın ardından Sanatçı Oğuz Aksaç ise türküleriyle vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı.

929 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın