Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam386
Toplam Ziyaret779700
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

TRAFİK DENETİMLERİ ARTIRILDI

TRAFİK DENETİMLERİ ARTIRILDI

Mut İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı asayiş ve trafik ekipleri, ilçenin belirli bölgelerinde yaptığı denetimlerde; çok sayıda aracı trafikten men ederken evraklarında eksik bulunan sürücülere ise cezai işlem uyguladı.
Özellikle okulların açıldığı bu dönemde bilinçsiz sürücülerden ve gürültü yapan motosikletlerden yana artan şikâyetler üzerine harekete geçen trafik ekipleri, motosiklet sürücüleri ve öğrenci servisleri başta olmak üzere ilçemizdeki trafik denetimlerini arttırdı. Trafik ekipleri yaptıkları denetimlerde 116 araç sürücüsüne toplamda 25 bin 400 TL tutarında cezai işlem uygularken evrakları eksik 13 araç trafikten men edildi.
Okul servislerini denetleyen trafik ekipleri, öğrencileri ve şoförleri trafik kurallarına uymaları ve özellikle emniyet kemeri takmaları konusunda uyardı. Ekipler, araçlardaki emniyet kemeri ve cam mekanizmalarının çalışıp çalışmadığını da kontrol etti. Okul servis denetimlerinde araçların yanı sıra şoförler ve servis hosteslerin yetki belgeleri de denetlendi. Uygulama sonrası, yönetmeliğe uygun taşıma yapmayan servis araçlarının İl ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bildirileceği belirtildi.
Özellikle okul çevrelerinde ve ilçenin belirli caddelerinde yapılan uygulamalarda trafik ekipleri, evrakları tam olup kurallara uyan sürücülere kurallara uydukları için teşekkür ettiler. Yapılan uygulamaların vatandaşın yararına olduğunu belirten yetkililer, motosiklet kullanırken kask takmanın büyük önem taşıdığını belirtirken, motosiklet kullanırken kask takma ve trafik kurallarına uyma konusunda vatandaşları bilinçli olmaya davet ettiler.

762 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın