Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam505
Toplam Ziyaret783526
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

ZEYTİN VE İŞÇİ TAŞIYAN TAK TAK DEVRİLDİ 7 YARALI

ZEYTİN VE İŞÇİ TAŞIYAN TAK TAK DEVRİLDİ 7 YARALI

İlçemizde, Zeytin ve işçi taşıyan tarım aracı olarak tabir edilen Tak tak motoru devrildi, biri çocuk olmak üzere toplam 7 kişi yaralandı.
Kaza Mut - Silifke karayolu Palantepe Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Halil Yıldız yönetimindeki Zeytin ve işçi taşıyan Tak tak motoru, Mut - Silifke istikametine seyir halinde iken sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Zeytin kasalarının yola devrilip zeytinlerin yola dökülmesi sonucu yol bir süre trafiğe kapatıldı.
Kazada Tak tak sürücüsü Halil Y. ve Tak tak da bulunan Canan Y., Rukiye D., Gülsüm F., Damla F., Serpil F. ve birde çocuk olay yerine gelen 112 ambulanslarla Mut Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumu ağır olan bazı yaralılar ise çevre il ve ilçeye sevk edildi.
Kaza yapan Taktak motorunun kasasında, 22 adet içerisinde yeni toplanmış zeytin yüklü plastik kasalar, biri çocuk 6 işçi ve toplam 7 kişinin olması görenleri hayretler içerisinde bıraktı. Tarım aracı olarak kullanılan Tak tak motorlarının sık sık kaza yapması nedeniyle vatandaşlar artık yetkililerin önlem alması gerektiğini söylediler.
Kazada yaralanan vatandaşları Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker, Mut Devlet Hastanesinde tek tek ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

990 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın