Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam253
Toplam Ziyaret783840
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

JANDARMA SUÇLULARA GÖZ AÇTIRMIYOR

JANDARMA SUÇLULARA GÖZ AÇTIRMIYOR

İlçemizde, 3 ayrı suçtan aranan şahıs barkod okuyucusu ile yapılan kimlik sorgulaması sonucunda yakalandı.
Alınan ilgiye göre, Mut Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı ve Sertavul Jandarma Karakol Komutanlığının icra ettiği müşterek operasyon neticesinde ilçemize bağlı Göksu Mahallesinde R.A. isimli şahsın barkod okuyucu ile yapılan kimlik sorgulamasında, Hükümlü ve Tutuklunun Kaçması, basit cinsel saldırı ve konut dokunulmazlığını ihlal olmak üzere toplam 3 ayrı suçtan araması kaydı tespit edildi. Ayrıca şüpheli şahsın yakalandığı araç içerisinde 1 adet ruhsatsız av tüfeği yakalandı.
Yapılan kontroller neticesinde şahsa 2521 sayılı kanunun ilgili maddesi gereği 707 TL. İdari para cezası uygulanmış olup Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla gözaltına alınan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Silifke Kapalı Cezaevine gönderildi.
Ayrıca 26 Ekim 2019 Cumartesi günü Türkiye Huzur ve Güven Uygulaması kapsamında Mut Merkez Jandarma Karakol Komutanlığınca icra edilen edilen devriye faaliyetinde, KAFES / KEP uygulaması ile yapılan sorgu neticesinde Yukarıköselerli Mahallesinde A.C isimli şahsın Mut İlamat ve İnfaz Bürosu tarafından Konut Dokunulmazlığını İhlal Etme ve Silahla Tehdit suçlarından arandığı tespit edilerek yakalandı. Cumhuriyet Savcısının talimatı ile şahıs mevcutlu olarak adli makama sevk edildi.
Alınan ifadesine müteakip aynı gün mahkemeye çıkarılan A.C tutuklanarak Silifke Cezaevine gönderildi.

696 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın