Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam51
Toplam Ziyaret778220
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

2. KİTAP GÜNLERİ KARACAOĞLAN ÇINARALTI PARKI'NDA AÇILDI

2. KİTAP GÜNLERİ KARACAOĞLAN ÇINARALTI PARKI'NDA AÇILDI

İlçemizde Belediye öncülüğünde, 2. Mut Kitap Günleri tarihi Karacaoğlan Çınaraltı Parkı'nda açılışı yapıldı.
Karacaoğlan Çınaraltı parkında yapılan açılışa, Mut İlçe Kaymakamı Muammer Köken, Belediye Başkan Vekili Nazmi Perçemli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Gergin, STK temsilcileri, daire Müdürleri ve çok sayıda kitapseverler katıldı.
Açılışta konuşan Mut Kaymakamı Muammer Köken, yabancı hayranlığı yerine kendi değerlerimize dönmemiz gerektiğini ifade ederek, “Bizim genel inancımıza göre tüm kitaplar bir kitabı anlamak için yazılır ve okunur. Dünya üzerindeki tüm kitapları kendi inancımız gereği kendi düşüncemiz gereği. Aslında yazılan tüm kitapları o tek bir kitabı yani Kuranı Keremi daha iyi anlayabilmek için yazıldığını ve okunduğunu ben şahsen böyle inanıyor ve böyle düşünüyorum. Mehmet Akif Ersoy'u bir şair olarak sadece görmüyorum. Modern bir tefsir ustası olarak ta görüyorum. Kitaplara da bu gözle bakmak gerektiğini düşünüyorum. Bu kitaplar da insan elinden çıkmasına işaret olması içinde bazı hatalar bazı yanlış düşünceler ya da o zaman için doğru gibi algılanacak daha sonra yanlışlığı ispatlanacak düşünceler de olabilir. İdeoloji de bir fikirde değişmeyen tek şey değişmenin kendisidir felsefesinden hareket ederek bir noktaya bir ideolojiye saplanıp kalmamak gerektiğini, günümüzün şartlarına da uyarlanabilir olması gerekmektedir” dedi.
Kaymakam Muammer Köken ve beraberindekiler, yapılan konuşmaların ardından açılan stantlarda satışa sunulan kitapları incelediler.
30 yayınevi ve 30 yazarın okurlarla buluştuğu 2. Mut Kitap Günleri 25 Kasım - 1 Aralık 2019 tarihleri arasında okurlarla buluştuğu belirtildi.

1258 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın