Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam670
Toplam Ziyaret779298
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MGC YÖNETİMİ ÜYELERİYLE BULUŞTU

MGC YÖNETİMİ ÜYELERİYLE BULUŞTU

Kısa bir süre önce yapılan Olağanüstü Genel Kurulu sonrasında göreve getirilen R. Kaya Tepe ve Yönetimi, Mersin Gazeteciler Cemiyeti üyeleri ile kahvaltılı basın toplantısında buluştu.
Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı R. Kaya Tepe ve Yönetim Kurulu Üyeleri, otuz beş günlük görev süresi boyunca yapılan görev dağılımı, komisyon ve komisyon üyelerinin belirlenmesinin ardından üyelerle kahvaltılı toplantıda buluştu. MGC üyelerinin yoğun katılım gösterdiği toplantıda konuşan MGC Başkanı R. Kaya Tepe, “Dört adayın yarıştığı, oldukça seviyeli bir seçimden sonra değerli arkadaşlar bize bu görevi verdiler. Hem kendi adıma hem yönetim kurulu üyeleri adına herkese tekrar teşekkür etmek istiyorum. 'Birlikte Başaracağız' diye çıktığımız bu yolda, en başından bu yana başkanın yönettiği bir cemiyet değil, yönetimin yönettiği bir cemiyetin olmasını istedik. Biz sadece yönetimin de değil, tüm üyelerimizin de dâhil olduğu bir cemiyet istiyoruz.” dedi.
BAŞKAN TEPE MGC YÖNETİMİNİN ÇALIŞMALARINI ANLATTI
MGC Başkanı R. Kaya Tepe, göreve geldikleri tarihten bu yana yönetim olarak yapmış oldukları ve yapmayı planladıkları projeler ile ilgili üyelere bilgi verdi. Başkan Tepe, “Seçim sonrası bu bayrağı devraldık ve daha yukarılara taşımak amacıyla hızla çalışmalara başladık. Otuz beş günlük bir süreç geçti. Bu süreçte öncelikle Denetim Kurulu ve Yüksek İstişare Kurulunu topladık, toplantılar aldık. Bu her iki kurul çalışmalarına başladılar. Bunun yanında yedi adet komisyon kurduk. Bunlar tüzük komisyonu, yayın komisyonu, sosyal ve kültürel etkinlikler komisyonu, üyelerle ilişkiler komisyonu, eğitim komisyonu, MGC binası komisyonu ve kurumsallaşma komisyonu. Her komisyonun başında yönetim kurulu üyesi bir arkadaşımız bulunuyor ve kendi oluşturduğu beş kişilik bir ekiple yürütülüyor çalışmalar. Bu komisyonları eksikliğini duyduğumuz noktaları göz önünde bulundurarak ve hayata geçirmeyi istediğimiz projeleri temel alarak oluşturduk. Umuyoruz ki ilerleyen zamanda tüm bu çalışmalarımız güzel sonuçlar verecektir.” şeklinde konuştu.
Mersin Gazeteciler Cemiyeti'nin Türkiye genelindeki pek çok cemiyetten çok daha iyi durumda olduğunu, diğer şehirlerde ciddi bir bölünmüşlük olduğunu da dile getiren Kaya Tepe, MGC çatısı altında birlik olmanın önemine de vurgu yaptı.
Toplantı, soru-cevap ve fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

203 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın