Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam484
Toplam Ziyaret784071
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

CHP KONGRESİ TAMAMLANDI HAYATİ BAĞÇALI İLÇE BAŞKANI OLDU

CHP KONGRESİ TAMAMLANDI HAYATİ BAĞÇALI İLÇE BAŞKANI OLDU

Cumhuriyet Halk Partisi Mut İlçe Başkanlığı'nın bugün gerçekleştirdiği olağan kongrede yeni başkan belli oldu. Eğitim İş Kurucu Üyesi ve bir önceki Mut Eğitim İş Başkanı Emekli Öğretmen Hayati Bağçalı CHP Mut İlçe Başkanı seçildi.
Cumartesi günü Mut Ziraat Odası salonunda, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit'in Divan Başkanlığı ile gerçekleştirilen seçimde CHP'de 3 aday yarıştı. Toplam 229 delegenin oy kullandığı seçimde adayların aldığı oy sayısı şu şekilde:
Hayati Bağçalı: 129 oy
Abdurrahman Günay: 93
Erdoğan Ata: 7
CHP Mut İlçe Başkanlığı'nın olağan kongresine Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, CHP Mersin Milletvekilleri Ali Mahir Başarır, Alpay Antmen ve Cengiz Gökçel de katıldı.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Mut için bugüne kadar yaptıklarını ve Mutlular ile ile gönül bağı kuracağı yeni hedeflerini partililer ile paylaştı. Seçer, “Biz çalışıp ürettikçe, hedeflerimizi bir bir gerçekleştirdikçe başarı kaçınılmaz olacak. Yarınlar için iktidar yürüyüşümüzü sürdürüyoruz” dedi.
Başkan seçildikten sonra diğer adaylarla birlikte kürsüde el ele tutuşup fotoğraf çektiren Hayati Bağçalı yaptığı teşekkür konuşmasında birlik beraberlik vurgusu yaptı.
Hayati Bağçalı başkanlığındaki CHP yönetimi; Mahmut Melleç, Lütfi Metin, Vergi Çam, Tunca Tunca, Tuncay Örs, Muzaffer Arslan, Kerim Taş, Ayşe Yılmaz, Muttalip Adıgüzel, Leyla Zorlu, Gülay Yüksel, Ali Kaya, Metin Bayram ve Aydan Yıldız'dan oluştu.
Hayati Bağçalı ve yönetim kurulu üyelerini kutluyor, yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.

1649 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın