Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam554
Toplam Ziyaret772493
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

184 ŞOFÖR ALIMINA 744 KİŞİ BAŞVURU

184 ŞOFÖR ALIMINA 744 KİŞİ BAŞVURU

Büyükşehir Belediyesi'nin otobüs şoförü alımı için 744 kişi iş başvurusunda bulunarak mülakata alındı.
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Ulaşım Dairesi Başkanlığı Toplu Taşıma Şube Müdürlüğü bünyesinde çalışacak 184 otobüs şoförü alımı için 10 Şubat'ta ilana çıktı. İlanda, adaylarda 26 yaşından gün almış ve alanında deneyimli olmaları şartlarını arandı. Büyükşehir Belediyesi, eski tip E Sınıfı veya yeni tip D Sınıfı ehliyet, Psikoteknik Yeterlilik Belgesi, SRC-1 ya da SRC-2 Mesleki Yeterlilik Belgesi gibi belgelerin yanı sıra adaylarda yüz kızartıcı suçlardan sabıkası veya adli sicil kaydı olmaması, otobüs şoförlüğü yapmaya elverişli sağlık koşullarına ve çalışma prensiplerine sahip olması şartlarını aradı.
Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, iş için 717'si erkek, 27'si kadın olmak üzere toplam 744 kişi başvurdu. Ön elemede aranan şartları karşılayan adaylar mülakata girmeye hak kazandı. Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayında, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Olcay Tok, Ulaşım Dairesi Başkanı Ersan Topçuoğlu, Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Ceren Derkuş ve Mersin Büyükşehir Kültür Sanat Bilim Ulaştırma Ticaret ve Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Saim Gül'ün de yer aldığı yetkililer, oluşturulan 7 masada adaylara sorular sordu.
Mülakatta adaylara özgeçmişleri, iş deneyimleri, işe ihtiyaç durumları, strese dayanıklılık dereceleri, yolculara karşı duyarlılıkları ve sağlık durumlarıyla ilgili sorular yönetildi. Değerlendirme sonucu belirlenecek adaylar, direksiyon sınavına girmeye hak kazanacak.

965 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın