Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam41
Toplam Ziyaret771552
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

İLÇE GİRİŞ ÇIKIŞINDA SIKI DENETİM

İLÇE GİRİŞ ÇIKIŞINDA SIKI DENETİM

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri giriş ve çıkışlarda araçları Korona virüs önlemleri kapsamında tek tek denetledi.
İçişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda alınan Korona virüs önlemleri kapsamında polis ekipleri, Mut'un giriş ve çıkış noktalarında denetimlere başladı.
Denetimlerde midibüs, otobüs, özel araç ve servis araçlarını durduran ekipler, sürücülere yasağa uymaları konusunda uyarılarda bulundu. Sağlık ekipleri de, seyahat eden vatandaşların ateşlerini ölçülerek, kontrollerini yaptı.
İlçe Kaymakamı Muammer Köken Korona virüs yayılım hızının düşürülmesi ve kontrol altına alınabilmesi amacıyla yapılan kontrolleri yerinde inceledi.
Kaymakam Köken, emniyet ve sağlık ekipleri tarafından İçişleri Bakanlığının talimatıyla Akdeniz Bölgesini İç Anadolu Bölgesine bağlayan önemli geçitlerden olan D-715 karayolunda yapılan denetimleri inceleyerek ekiplerden bilgi aldı.
Denetimler sırasında açıklama yapan Köken, Yeni Tip Koronavirüs (Kovid-19) belirtilerine yönelik sağlık kontrollerinin yapılabilmesi için emniyet ekiplerimizin yanı sıra sağlık ekiplerinin de hazır bulunduğunu ifade etti. Uygulama esnasında durdurulan araçlardaki sürücü ve yolculara, koronavirüs konusunda alınan tedbirlere uymaları konusunda uyarılarda bulundu.
Denetimlerin bundan sonra da aralıklarla devam edeceği öğrenildi.

1923 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın