Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam117
Toplam Ziyaret781275
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

POLİS 175 YAŞINDA

POLİS 175 YAŞINDA

İlçemizde, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 175. yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Koronavirüs salgını nedeniyle kısıtlı olarak kutlanan etkinlikler kapsamında şehit polislerin mezarları ziyaret edildi.
Kutlamalar kapsamında hükümet konağı karşısındaki Atatürk anıtı önünde tören düzenlendi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından çelenk konuldu.
Günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Mut İlçe Emniyet Müdürü Zafer ŞENOCAK, “Polis teşkilatı 10 Nisan 1845 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana da Anayasa ve Yasaların kendisine verdiği yetkiler çerçevesinde hukukun üstünlüğü ve insan hakları ilkelerine bağlı olarak görevini layıkıyla yerine getirmeye çalışmaktadır. Teşkilatımız bugüne kadar öncelikle vatandaşın ırz, can ve mal güvenliğini korumakla mükelleftir. Bu nedenle görevimiz zor ve meşakkatlidir. Polislik fedakarlık gerektirir, öz veri gerektirir. Gecesi, gündüzü yoktur. 24 saat esasına göre görev yapar. Son yapılan bilimsel çalışmalar göstermiştir ki, polisin başarısı vatandaşın kendisini güvende hissedip hissetmediğiyle doğru orantılıdır” dedi.
Mut'tan Haber Gazetesi olarak Polis teşkilatımızın kuruluş yıldönümünü yürekten kutluyor, canı pahasına görev yapan polislerimize görevlerinde başarılar diliyoruz.

2060 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın