Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam231
Toplam Ziyaret780988
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

BELEDİYEDEN MASKE DAĞITIMI

BELEDİYEDEN MASKE DAĞITIMI

Mut Belediyesi Sokak sokak gezip vatandaşa maske dağıttı. Mut Belediye personeli, koronavirüs nedeniyle cadde, sokak ve esnafı tek tek gezerek maske dağıtımı yaptı.
“Sağlıkla Evde Kal” sloganıyla ilçe halkına hizmet etmeye devam etiklerini ifade eden Belediye Başkanı Volkan Şeker, “Belediye olarak hizmetimiz vatandaşın ayağına kadar gidip yapmaktır“ dedi.
Bugüne kadar ilçe halkına 20 binin üzerinde maske dağıtıldığını söyleyen Başkan Şeker, “Karaman'dan bir şirket ve Mut Halk Eğitim Merkezi'nden elde ettiğimiz maskeleri, Belediye personellerimizle cadde, sokak ve esnaflar tek tek gezilerek vatandaşlarımıza dağıtıyoruz. Bu güne kadar 20 binin üzerinde maske dağıttık ve dağıtmaya da devam edeceğiz. Bunun yanı sıra vatandaşın diğer isteklerini de bizzat evlerine kadar ulaştırıyoruz. Biz Belediye olarak vatandaşın ayağına kadar hizmetimizi götürmeye devam edeceğiz, bundan da mutluluk duyuyoruz” dedi.
Hiçbir yerde satılmayan ve temin edilemeyen maskelerin Mut Belediyesi tarafından ayaklarına kadar getirilip verilmesinden dolayı hizmetten memnun olan vatandaşlar, Belediyemizden Allah razı olsun diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

2463 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın