Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam333
Toplam Ziyaret782817
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

BÜYÜKŞEHİR'DEN “SANDALYENİ KAP GEL” KONSERLERİ

BÜYÜKŞEHİR'DEN “SANDALYENİ KAP GEL” KONSERLERİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Pandemi sürecinde her cuma ve cumartesi akşamları sürdürdüğü sosyal mesafeli konserlerini bu defa “Sandalyeni Kap Gel” sloganıyla Mut'ta gerçekleştirdi.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, yeni normalleşme sürecinde Mersinlileri her cuma ve cumartesi akşamları sosyal mesafeli konserlerde buluşturuyor. 13 Haziran'da başlayan konserler bu defa “Sandalyeni Kap Gel” sloganıyla Cumartesi günü Mut'ta gerçekleştirildi. Mut Karacaoğlan Çınaraltı Parkında gerçekleştirilen konsere çok sayıda yurttaş katıldı.
Mut'ta düzenlenen konser etkinliğinde; Mersin Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği konserleri ile Halk Oyunları Topluğu gösterileri yer aldı. Mutlular, sosyal mesafeli konserlerle Pandemi sürecinin etkilerini; halk oyunları, şarkı ve türkülerle atlatmaya ve moral kazanmaya çalıştı.
Mut Çınaraltı Parkı'nda Mersin Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği Konseri ile Halk Oyunları Topluluğu Gösterisini izleyen Mutlular hoşça vakit geçirirken, şarkı ve türkülere eşlik etti.

457 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın