Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam379
Toplam Ziyaret779693
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

CUMHURİYETİN 97. YILI KUTLANDI

CUMHURİYETİN 97. YILI KUTLANDI

İlçemizde Cumhuriyetin 97. kuruluş yıldönümü kutlama etkinlikleri 28 Ekim Çarşamba günü Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni ile başladı.
29 Ekim Perşembe günü “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” kutlamaları, ilçe şehir stadında devam etti.
Kutlamalara, Kaymakamımız Muammer KÖKEN, Belediye Başkanı Volkan ŞEKER, Cumhuriyet Başsavcısı Zübeyde KURUCU, İlçe Jandarma Komutanı Ceyhun ÇOLAK, İlçe Emniyet Müdürü Zafer ŞENOCAK ve Protokol üyeleri katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'mızın coşku ile okunmasının ardından ilçe Kaymakamı Muammer KÖKEN günün anlam ve önemini vurgulayan bir konuşma yaptı. Konuşmasında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün büyük zaferle kurulan cumhuriyetin her zaman topyekûn Türk milletinin eseri olduğunu vurguladığını, Cumhuriyetin ilanının, milletimiz için sadece bir yönetim şeklinin ilanı değil, 7 düvele karşı kazanılmış mutlak zaferle bin yıldır bu topraklarda süren hükmümüzün devam ettiğinin dosta düşmana ilanı olduğunu ifade etti.
Günün anlam ve önemini vurgulayan konuşmanın ardından ilçemiz okullarında görevli öğretmenler tarafından müzik dinletisi gerçekleştirildi.
“29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” kutlamaları, Kaymakam Muammer KÖKEN ve Belediye Başkanı Volkan Şeker'in Protokol sırasına göre tebrikleri kabulü ile tören sona erdi.

238 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın