Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam212
Toplam Ziyaret779526
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

COVİD-19 DENETİMLERİ SÜRÜYOR

COVİD-19 DENETİMLERİ SÜRÜYOR

Korona virüs ile mücadele kapsamında ülke genelinde eş zamanlı korona virüs denetimi, ilçemizde de gerçekleşti.
İçişleri Bakanlığınca “Sağlık İçin Hepimiz İçin” sloganıyla yayınlanan Korona Virüsle mücadele genelgesi kapsamında ilçemizde uygulanan denetimler yapıldı.
Denetime nezaret eden Kaymakam Muammer Köken, "Amacımız ceza yazmak değil esnaf ve vatandaşları bilgilendirmek ve uyarmak" dedi.
İlçemizde kolluk birimleri kurum amirleri ve mahalli idareler denetim birileri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde Maske, Mesafe ve Temizlik kuralları tekrar edilerek vatandaşlarımzın kurallara uymaları konusunda hatırlatmalar yapıldı.
Kaymakam Köken, ”Bu Covid-19 konusunda hassasiyet gösterelim. İlçemizde şu anda belli bir oranda bulaş var. Bunlarla temas edenler var. Bunların tek tek evlerinde kalmaları için ikna ediyoruz. Onları her gün kontrol ediyoruz. Herkese bulaşabilir bu konuda duyarlı olmamız gerek. Bu hastalık ciddiye alınan bir şey. Şu an ülkemizde ölü sayısını biliyorsunuz, hasta sayısını biliyorsunuz, yoğun bakımda olanları biliyorsunuz her gün televizyon açıklıyor bunu ve bu konuda bana bir şey olmaz demeyin lütfen. Bu konuda hassas olun” dedi.
Denetimlerin bundan sonra da sıklıkla devam edeceği halkımızın maske, hijyen ve mesafe kurallarına, hem sağlık hemde cezai yönden mutlaka uymaları tavsiyesinde bulunuldu.

222 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın