Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam138
Toplam Ziyaret780895
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

İLÇE KAYMAKAMI ERDOĞAN GÖREVE BAŞLADI

İLÇE KAYMAKAMI ERDOĞAN GÖREVE BAŞLADI

Muammer Köken'in Balıkesir'in Susurluk ilçesine atanması nedeniyle boşalan Mut Kaymakamlığı görevine, Fatih Erdoğan atandı. Kaymakam Erdoğan, ilçeye gelerek yeni görevine başladı.
Göreve başlaması nedeniyle kendisini ziyaret eden ilçedeki gazetecileri makamında ağırlayan Kaymakam Erdoğan; gazetecilerle sohbet etti, Mut ile ilgili ilk izlenimlerini paylaştı. Göreve başlamasının ardından çok kısa süre geçmesine rağmen Mutluların yakın ilgisi ve sıcaklığından duyduğu memnuniyetini ifade eden Erdoğan; Mut'un kayısısıyla, zeytin ve zeytinyağıyla önemli bir tarım kenti olduğunu ve büyük bir potansiyeli bulunduğunu söyledi.
6 yıl boyunca çeşitli eğitim kurumlarında hem öğretmenlik, hem eğitim kurumu yöneticiliği yaptığını, 2020 yılı itibariyle de kaymakamlık mesleğine girdiğini belirten Kaymakam Erdoğan, “Çeşitli il ve ilçelerimizde mesleki stajlarımızı tamamladıktan sonra ilk görev yerim olarak Mut ilçemizde göreve başladım. Henüz Mut'a yeni gelmem söz konusu olmakla birlikte, Mut'taki vatandaşlarımızın STK'lerimizin, yöneticilerimizin ilgisi ve alakası bizi oldukça memnun etti. Tarımı, dinamiği, ekonomisi çok yüksek bir yere geldiğimizi düşünüyorum. Buradaki çalışmalarımızın vatandaşlarımız için öncelikle hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.
Görevde bulunduğu süre boyunca insan odaklı bir hizmet anlayışı geliştireceklerinin altını çizen Erdoğan, şöyle konuştu: “Felsefemiz önce insan, sonra hizmet. Hizmetin vatandaşa ulaşımında gerekli koordinasyonun sağlanması için ilgili birimlerle her daim paydaşlarımızla birlikte çalışacağız. Birlikte gayret edeceğiz. Bunun için gerekli girişimleri göstermekten de kaçınmayacağız. Umarım yaptığımız çalışmalarımızın sonucu Mut için hayırlara vesile olacaktır.”
Erdoğan, ziyaretten dolayı gazetecilere teşekkür ederken; gazeteciler de hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

123 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın