Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam355
Toplam Ziyaret771866
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

YAYLA EVİ HIRSIZLARI YAKALANDI

YAYLA EVİ HIRSIZLARI YAKALANDI

Mersin'de kentin yüksek kesimlerinde bulunan yazlık evlere girerek hırsızlık yapan 3 kişi, güvenlik kameraları görüntülerinden tespit edilip, yakalandı.
Mersin İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timi (JASAT), merkez Toroslar ilçesine bağlı Gözne Mahallesi'nde son dönemde yazlık evlerde meydana gelen hırsızlık olayların aydınlatılması için harekete geçti. JASAT ekipleri yaptıkları araştırmada 5 ayrı yayla evine pencere ve giriş kapısı kırarak giren, içeride bulunan elektronik eşyalar, yiyecek maddeleri ve muhtelif ev araç ve gereçlerin çalındığı tespit etti. Ekipler, görgü tanıklarının beyanı ve 7 gün süre ile 320 saatlik güvenlik kamerası görüntü analizi sonucunda şüpheli 1 araç ve 3 kişiyi belirledi.
Ekipler, bölgede yaptıkları araştırmada hırsızların çaldıklarını terk edilmiş bir baraka içerisine depolandıklarını da belirleyip, malzemelere el koydu.
Soruşturmayı derinleştiren JASAT, elde ettiği delillerden şüphelilerin kimlik ve adreslerini belirleyerek 3 ayrı adrese eş zamanlı operasyon yaptı. 3 hırsız gözaltına alınırken, olayda kullanılan araca da el konuldu. Gözaltına alınan şüpheliler ifadelerinde hırsızlığı kendilerinin gerçekleştirdiğini itiraf etmesi ile 5 ayrı olay da aydınlatıldı.
Yakalanan 3 hırsız, sevk edildiği mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

198 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın