Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam31
Toplam Ziyaret780788
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ KUTLANDI

ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ KUTLANDI

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin106. Yıl Dönümü için ilçemiz kamu kurum ve kuruluşlarının amirlerinin, halkımızın, şehit yakınları ve gazilerin, sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla Halk Eğitim merkezinde düzenlenen törenle kutlandı.
Çanakkale; bizim için onurunu, şerefini, haysiyetini çiğnetmeyen ecdadımızın vatanı için gözünü kırpmadan ölüme gittiği kutsal vatan toprağıdır. Atalarımız, tüm güçleriyle saldıran düşmanlara göğsündeki yenilmez imanıyla karşı durmuş, tüm dünyaya örnek olacak bir bağımsızlık mücadelesi göstermiştir. Rengini şehitlerimizin vatan toprağına dökülen kanlarından alan bayrağımızı asla yere düşürmemişlerdir. Ömrünün baharını yaşayan gençlerimiz Gazi Mustafa Kemal'in liderliğinde bağımsız bir vatan için "Bedr'in Arslanları" gibi şehadet şerbetini içmeye cepheye koşmuşlardır. "Çanakkale Geçilmez" sözünü tarihe altın harflerle yazdırmışlardır.
Çanakkale Şehitlerimizi ve Kurtuluş Savaşı, 15 Temmuz Şehitlerimiz ile vatanı için canını veren tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

99 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın