Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam108
Toplam Ziyaret778277
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MOBİL KESİM ÜNİTELERİ BAYRAMA HAZIR

MOBİL KESİM ÜNİTELERİ BAYRAMA HAZIR

Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı'nda Mersinlilere hizmet vermek için gerekli tüm hazırlıkları yaptı. Ekipler, modern mezbahaları ve mobil kesim ünitelerini vatandaşların kullanımına hazır hale getirdi. Büyükşehir Belediyesi Tarımsal ve Veteriner Hizmetleri Dairesi ekipleri, kesim yerlerinin bakımlarından dezenfeksiyonlarına kadar birçok alanda çalışma gerçekleştirdi.
Büyükşehir, Yakaköy, Tarsus, Çamlıyayla, Erdemli, Mut, Gülnar, Silifke ve Anamur'da yer alan 8 mezbahaya ek olarak Mersin merkezde 7, Tarsus'ta 5, Erdemli'de 4, Silifke, Mut, Anamur, Aydıncık, Bozyazı, Gülnar ve Çamlıyayla'da 1'er adet olmak üzere toplam 24 mobil kesim ünitesi ile bayramda hizmet verecek. Mobil kesim üniteleri bayramın 1. günü, mezbahalar ise Kurban Bayramı boyunca faaliyette olacak. Mobil kesim ünitelerindeki kesimler 07:00-18:00 saatleri arasında yapılacak.
Mobil kesimhaneler Çamlıyayla'da Sebil, Tarsus'ta Gülek, Yenice, Turkuaz, Bağlar ve 82 Evler, Akdeniz'de 3 Ocak Mahallesi, Mezitli'de Menderes Mahallesi, Yenişehir'de Macit Özcan Spor Kompleksi Karşısı, Toroslar'da Korukent, Arslanköy, Gözne ve Ayvagediği, Erdemli'de Otopark Karşısı, Kargıpınarı, Arslanlı ve Sarıkaya, Silifke'de Kapalı Pazar Yeri ve Gökbelen, Mut'ta Sertavul, Gülnar'da Kesimhane Yanı ile Aydıncık ve Bozyazı'da merkezde, Anamur'da da sahilde yer alıyor.
Geçtiğimiz yıl yaklaşık 7 bin 200 küçükbaş ve 300 büyükbaş kesim yapılan mobil kesim üniteleri ve mezbahalarda bu yıl da kesimler ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

70 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın