Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam581
Toplam Ziyaret779209
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

KURBAN SATICILARINA UYARI! SAHTE PARAYA DİKKAT

KURBAN SATICILARINA UYARI! SAHTE PARAYA DİKKAT

20.07.2021 ile 24.07.2021 tarihleri arasında idrak edeceğimiz Kurban Bayramı münasebeti ile ilçemiz Deveci mahallesinde kurban satış yer ve noktaları kurulacaktır.
Daha önceki yıllardan edinilen tecrübeler ile bu tür durumları fırsata dönüştürmek isteyen kötü niyetli şahısların kurban alıcısı gibi davranarak kurban satışı yapan vatandaşlarımıza sahte para verebilecekleri gibi, kurban bedelini nakit olarak ödeme esnasında tırnakçılık olarak tabir edilen şekilde vatandaşlarımıza eksik para verebileceği, özellikle gece saatlerinde kurbanlık hayvan hırsızlıklarının yaşanabileceği değerlendirilmektedir.
İlçemizde bu tür olayların yaşanmaması için kurban satışı yapan vatandaşlarımızın da gereken dikkat ve duyarlılığı göstermeleri, aldıkları paraları kontrol etmeleri ve dikkatlice saymaları, özellikle ilçemiz dışından gelen ve alıcı gibi davranan, şüpheli hal ve hareketleri olan şahısları kolluk kuvvetlerimize bildirmeleri önem arzetmektedir.
Mut Emniyet Müdürlüğü olarak gerek Kurban Bayramı öncesi, kurban satış noktaları, özellikle sivil kıyafetli polis memurlarımızca denetlenecek ve konroller yapılacaktır. Kurban satış noktalarındaki gerek satıcı, gerekse alıcı konumundaki vatandaşlarımızın pandemi kurallarına uymaları, şüpheli durumda 112 acil çağrı merkezini arayarak, asayişin sağlanmasına yardımcı olmalarını istiyoruz.

94 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın