Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam239
Toplam Ziyaret781991
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

BORÇLUYU REHİN ALIP DARP ETTİLER

BORÇLUYU REHİN ALIP DARP ETTİLER

Borçlu olduğu iddia edilen şahıslar tarafından elleri bağlanıp, 4 gün boyunca darp edilip alıkonulan bir vatandaş, polisin operasyonuyla kurtarıldı.
İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, A.Ö. isimli bir şahsın 4 gündür bir iş yerinde zorla tutulduğu bilgisine ulaşan Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri, kurtarma operasyonu düzenledi. Yapılan başarılı operasyonla elleri bağlı bir şekilde iş yerinde tutulan vatandaş kurtarılırken, olayla ilgili 8 kişi gözaltına alındı. Şahısların iş yerinde ve araçlarında yapılan aramalarda ise 2 pompalı tüfek, 7 kartuş, 1 ruhsatsız tabanca, 8 fişek, 6 gram esrar ile bir miktar para ele geçirildi. Mağdur A.Ö. ifadesinde H.K. ve D.K. isimli şahıslara borcu olduğunu, konuşmak amacıyla bahse konu iş yerine gittiğini, burada H.K.'nın talimatıyla ellerinin bağlandığını, 4 gün boyunca 8 şahsın kendisini zorla iş yerinde tuttuğunu, darp ettiğini, cep telefonunu aldıklarını ve silahla tehdit ettiklerini belirtti.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslardan 2'si ev hapsi alırken, 6 kişi ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

325 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın