Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam152
Toplam Ziyaret779466
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

ÜRETİCİ KADINLAR ZEYTİN PAZARINDA ÜRÜNLERİNİ SERGİLEDİ

ÜRETİCİ KADINLAR ZEYTİN PAZARINDA ÜRÜNLERİNİ SERGİLEDİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi tarafından Yoğurt Pazarı'nda ilk kez “üretici kadın stantları zeytin pazarı” kuruldu.
Akdeniz ilçesi Yoğurt Pazarı'nda kurulan üretici kadın stantları zeytin pazarında toplam 10 stant yer alırken, Mersin merkez 4 ilçe ile Mut, Tarsus, Silifke gibi ilçelerden gelen kadınlar doğal ürünlerini satışa sunma olanağı buldu. Kadınlar tarafından kurulan stantlarda, zeytinyağlı sabun, zeytin fideleri, Ayvalık, Gemlik, sarıulak, domat gibi zeytin çeşitleri, zeytinyağı ve zeytinden üretilmiş diğer gıda ürünleri yerini aldı.
Mut Taşhan'dan gelen kadın üretici Fatma Isbaha ise zeytin ve zeytinyağı sattığını belirterek, “Her tür ürünü kendim üretiyorum. Kendi bahçemin ürünü. Yani Mut'un kendi doğal ürünü. Memnunum, müşterilerimiz de memnun bence” şeklinde konuştu.
Mut zeytinyağının coğrafi işaretli olduğunu da anlatan Isbaha, kurulan stantlar sayesinde işlerini geliştirdiğini ifade ederek, “Büyükşehir Belediye Başkanına gerçekten gönülden teşekkür ediyorum. Bize böyle hizmetleri sunduğu için” ifadelerini kullandı.
Stantların kurulduğu alanda MESKİ Genel Müdürlüğü tarafından “su tasarrufu” konusunda da vatandaşlar bilgilendirildi ve vatandaşların MESKİ ile ilgili soruları yanıtlandı.

92 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın