Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi20
Bugün Toplam276
Toplam Ziyaret783297
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MUT ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ESNAF ODASI BAŞKAN ADAYI HASAN TEKİN

“HİZMET YARIŞINDA BENDE VARIM”

Mut Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkan adayı Hasan Tekin:
"Üyelerimiz bizim dönemde aradığı hizmeti bulacak."
Mut Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirmeye hazırlanıyor. 20 Şubat'ta yapılacak olan seçimli Olağan Genel Kurulda, başkan adayları ortaya çıkmaya başladı. Mut S.S. 137 No'lu Öğrenci Servisleri Kooperatifi Başkanı Hasan Tekin, Mut Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanlığına adaylığını açıkladı.
Mut S.S. 137 No'lu Öğrenci Servisleri Kooperatifi Başkanı Hasan Tekin, adaylık açıklaması için basın toplantısı düzenledi. Karşıyaka Mahallesindeki bir restoranda, ilçedeki basın mensuplarıyla buluşan Tekin; 20 Şubat'ta yapılacak olan Mut Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Olağan Genel Kurulunda başkan adayı olduğunu belirterek, seçildiği takdirde yapacakları çalışmaları ve projeleri anlattı.

Açıklamalarına, şoförlük mesleğinin içinden geldiğini belirterek başlayan Hasan Tekin, "Bu işten kazancımı temin ediyor ve meslektaşlarımın taleplerini, sorunlarını çok iyi biliyorum" dedi.
Birlikte yola çıktığı şoför ve esnaf arkadaşlarının teşvikleriyle yaklaşan Mut Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçimlerinde başkanlığa aday olduğunu açıklayan Tekin, "Üyelerimiz, bizim dönemimizde aradığı hizmeti bulacak. Üyelerimizin çözülemeyen sorunu kalmayacak. Ayrıştırıcı değil birleştirici bir yönetim anlayışıyla; odamız üyelerinden taksicisinden kamyoncusuna, servisçisinden otobüsçüsüne, sütçüsünden galerici esnafına kadar her kesimi kucaklayarak, en kısa sürede sorunlarını çözeceğiz. En güzel hizmeti vermenin çabası içerisinde olacağız" şeklinde konuştu.
Tekin, sözlerinin devamında şunları söyledi: "Odamız üyelerinin meslek gruplarının sıkıntıları ortak olup, onlara çözüm üretmek de kendi elimizdedir. Odamızda bir değişim gerçekleştirmek, hizmette fark yaratmak, süregelen hizmet anlayışını değiştirmek, şeffaf, katılımcı ve şoför esnafın temsil gücünün arttığı, söz sahibi olduğu bir hedefle seçimlerimize hazırlanıyoruz."
Tekin, göreve geldikleri takdirde hayata geçirmek istedikleri projeleri ise şöyle sıraladı:
* Öncelikle ilçemizde faaliyet gösteren “Oto Kurtarıcı Firmalarımızla görüşüp indirim anlaşması yaparak” üyelerimizin uygun fiyattan oto kurtarıcı hizmeti almasını sağlayacağız.
* Korsan personel ve yolcu taşımacılığı ile etkili şekilde mücadele edeceğiz.
* İlçe merkezimize uzak olan üyelerimizi indirimli akaryakıttan faydalandırmak için “Akaryakıt Tankeri” alacağız ve yakıt servisi yapacağız.
* Yediemin Deposu olarak kullanılan yeri hızlı bir şekilde “Kamyon Garajı” haline dönüştüreceğiz.
* İlçemizde eksikliğini yıllardır yaşadığımız “Kaçış Rampası Yapılması” ile ilgili gereken bütün proje çalışmalarına katılarak, kamuoyu oluşturulması ve işin takibi için var gücümüzle çalışacağız. Kazaların, can ve mal kayıplarının önlenmesi için ne gerekiyorsa yapacağız.
* Şu anda oda üyelerimizin indirimli bir şekilde faydalanabileceği bir özel hastane yok. İlçemize yakın özel hastanelerle anlaşarak “Üyelerimize İndirimli Sağlık Hizmeti'nin” öncülüğünü yapacağız.
* Oto galericilerimiz için belediye ve diğer kurumlarla ortak çalışma yaparak, yeni yönetmeliğe uygun “Oto Galericiler Sitesi” nin hayata geçirilmesi için çalışacağız.
* Yeni Hastane yanına “Taksi Durak ve Bekleme Alanı” oluşturulması için yer tahsisi ve gerekli konularda ilgili bütün kurum ve kuruluşlarla işbirliği yaparak, hayata geçmesi için çalışacağız.
Hasan Tekin, konuşmasını, "Birlikte yola çıktığımız yönetim ve denetim kurulu üye arkadaşlarımıza, bizlere destek veren bütün meslektaşlarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Adaylığımızın odamız, ilçemiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum" diyerek noktaladı.
Basın toplantısı, toplantıya katılan gazetecilerin sorularının yanıtlanması ve yapılan sohbetin ardından sona erdi.
HASAN TEKİN ÖZGEÇMİŞİ?
Aslen Mut'un Çaltılı Mahallesinden olan Hasan Tekin, 2003 yılından bu yana S.S. 137 No'lu Öğrenci Servisleri Kooperatifinin üyesi olarak öğrenci servis taşımacılığı yapmakta.
2013-2019 yılları arasında şehirlerarası kamyonculuk yapan Tekin, şu an öğrenci servis taşımacılığı ve lokanta işletmeciliği yaparak geçimini sürdürmekte.
2021 yılında yapılan genel kurulda S.S. 137 No'lu Öğrenci Servisleri Kooperatifi Başkanı seçilen Tekin, evli ve iki çocuk babası.

344 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın