Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam275
Toplam Ziyaret782027
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

KAYMAKAM BİNGÖL ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER İLE YEMEKTE BULUŞTU

KAYMAKAM BİNGÖL ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER İLE YEMEKTE BULUŞTU

İlçe kaymakamı Bingöl, 18 Mart Çanakkale zaferi ve şehitleri anma gününde Şehit yakınları ve gaziler ile yemekte buluştu.
Öğretmenevinde şehit aileleri ve gaziler ile bir araya gelen Kaymakam Bingöl, Şehit ailelerinin ve gazilerin kendilerine birer emanet olduğunu vurguladı. Kaymakam Bingöl "Sizler şehit ailesi olma şerefine ulaşmış, milletimizin kalbinde müstesna bir yere sahipsiniz. Kapımızın sizlere her daim açık olduğunu yeniden hatırlatıyorum." dedi.
Kaymakam Bingöl, şehit yakınları ve gaziler ile birlikte yemek yedi. Gazi ve şehit aileleri, onurlarına verilen yemekten dolayı son derece mutlu olduklarını ifade ederek Kaymakam Batuhan Bingöl'e teşekkür ettiler.
Yemek sonrası Şehitlerimizin ruhuna yapılan duanın ardından İlçemiz Kaymakamı Batuhan Bingöl, şehit yakınları ve gazilerle bir müddet sohbet ederek taleplerini dinledi. Devlet olarak her daim şehit yakınları ve gazilerin yanında olduğunu belirten Kaymakam Bingöl Vatanı uğruna hayatlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla anarken, gazilerimize sağlıklı ve huzurlu bir ömür geçirmeleri temennisinde bulunarak, yemeğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

75 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın