Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam143
Toplam Ziyaret781301
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MARKETLERDE STOK VE ETİKET DENETİMİ YAPILDI

MARKETLERDE STOK VE ETİKET DENETİMİ YAPILDI

İlçemiz Belediyesi zabıta ekipleri, ilçe genelindeki market ve alışveriş merkezlerinde ramazan ayı öncesi temel gıda ürünlerine yönelik fahiş fiyat ve etiket denetimlerini sürdürüyor.
Zabıta Müdürlüğü ekipleri, son günlerde özellikle ayçiçek yağı, şeker, çay gibi temel gıda ürünlerinde yaşanan düzensiz fiyat hareketleri nedeniyle market ve zincir marketlerin reyonları ile depolarında denetim yaptı.
Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, marketlerdeki reyonları gezerek ürünlerin etiket fiyatlarıyla kasa fiyatlarını da karşılaştırdı ve son kullanım tarihlerini de inceledi.
Belediye Başkanı Volkan Şeker, denetimlerin aralıksız devam edeceğini belirterek, “Son günlerde ayçiçek yağı ile ilgili ani fiyat artışlarına şahit olmaktayız. Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz de ilçemiz genelindeki market ve zincir marketlerde gerekli denetimlerini gerçekleştirdi” dedi.
İlçede bulunan işletmelerin de bu konuda vatandaşların yanında olacağına inandıklarını kaydeden Şeker, “Denetimler sırasında ekiplerimize destek veren işyeri sahiplerine, esnafımıza ve çalışanlara teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

88 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın