Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam215
Toplam Ziyaret772154
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

BAHAR SES VE GÜRÜLTÜ KİRLİLİĞİ İLE BİRLİKTE GELDİ

BAHAR SES VE GÜRÜLTÜ KİRLİLİĞİ İLE BİRLİKTE GELDİ

İlçe merkezinde yüksek sesle gürültü çıkaran motosikletlerle ilgili çok sayıda vatandaşın şikâyetçi olduğu ifade ediliyor. Özellikle plakasız ve egzozu özel olarak çıkartılan motorların yanında otomobillerdeki yüksek ses çıkaran müzik sitemleri olduğunu ve bazı kendini bilmezlerin bu araçları kullandığını belirten vatandaşlar, bu konudan çok rahatsız olduklarını belirttiler.
Ayrıca sabah ve akşam saatlerinde fazla gürültüden dolayı uyuyamadıklarını belirten ilçe sakinleri “Aynı şey sadece sabahları değil gece yarısı bile devam ediyor motosiklet ve yüksek sesle müzik dinleyen araçlardan çok rahatsız oluyoruz. Yetkililer bu duruma bir an evvel çözüm bulmalı" şeklinde konuştular.
Son günlerde aşırı derecede artan motosiklet gürültüleri ve yüksek sesle müzik dinleyen araçlar hakkında en kısa sürede duyarlı bir çözüm bulunması gerektiğini belirten vatandaşlar yapılacak sıkı denetimlerle gürültü kirliliğinin sona ereceğini umut ettiklerini ifade ediyorlar.
Hatta söz konusu motorsiklet ve otomobillerin günün değişik saatlerinde birbirleriyle müzik eşliğinde yarış bile yaptıkları da gözden kaçmıyor.
Öyleki bazı caddeler neredeyse motorsiklet ve otomobillerin yarış pisti haline geliyor.
Konuyu ilgililerin dikkatine sunuyoruz.

90 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın