Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam111
Toplam Ziyaret771622
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

KAYMAKAM BİNGÖL ENGELLİ VATANDAŞLARLA YEMEKTE BULUŞTU

KAYMAKAM BİNGÖL ENGELLİ VATANDAŞLARLA YEMEKTE BULUŞTU

Kaymakam Bingöl 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen kahvaltı proğramına engelli vatandaşlarla ve aileleriyle TARİHİ TAŞHANDA biraraya geldi
Kahvaltı da konuşan Kaymakam Batuhan BİNGÖL ,"Hepinizin engelliler gününü kutluyorum. Engelli vatandaşlarımız toplumun aynasıdır. Bireylerin tek başına sağlamakta yetersiz kaldığı ihtiyaçlarını karşılamak, gereken dayanışmayı sağlamak, engellilerin her alanda hayatlarını kolaylaştırıcı tedbirleri almak ve toplumsal hayata etkin katılımlarını sağlamak devletin ve yerel yönetimlerin en temel görevleri arasındadır. Ailelerinize Allah kolaylıklar versin onları taktir ediyor ve gurur duyuyorum. Her sağlıklı kişi engelli aday olduğunu unutmamalıdır. Her zaman engellilere sahip çıkmalıyız" dedi.
Bu duygu ve düşüncelerle, Engelliler Haftası'nda engelli vatandaşlarımız için engelsiz bir gelecek, aileleriyle birlikte daha mutlu ve huzurlu bir ömür diliyor, tüm engellilerimizin Engelliler Haftası'nı kutluyorum.

119 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın