Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam227
Toplam Ziyaret781385
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MHP'NİN “ANLATMA VE AYDINLATMA” TOPLANTISI YAPILDI

MHP'NİN “ANLATMA VE AYDINLATMA” TOPLANTISI YAPILDI

MHP'nin 'Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma' toplantısı Mut'ta gerçekleştirildi.
Mut Spor Salonunda yapılan toplantıya; MHP MYK Üyesi Serdar Soydan, MDK Genel Sekreteri ve YSK Temsilcisi Kürşat Türker Ercan, İl başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, Mersin Milletvekilleri Baki Şimşek, Olcay Kılavuz, Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, Mut İlçe Başkanı ve parti yöneticileri, BBP Mut İlçe Başkanı ve ilçe yöneticileri, AK Parti İlçe Başkanı ve yöneticileri, mahalle muhtarları, STK Başkanları ve yöneticileri ile vatandaşlar katıldı.
Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Volkan Şeker, “MHP, Liderimiz Devlet Bahçeli ve öncesinde başbuğumuz Alparslan Türkeş'in önderliğinde 53 yıldır yüce amaç uğruna çıktığı yoldan ve Atatürk'ün yolundan hiçbir zaman ayrılmadı. Bugün de 'Devlet Bahçeli' demek, eşittir güven demektir. Devlet Bahçeli'nin her zaman için 'Önce ülkem ve milletim' dediğini, asla kendisini ön plana çıkarmadığını ve bu ülke, bu vatan ve bu millet için, milletten aldığı güçle nasıl bir mücadele içinde olduğunu aziz milletimiz gayet iyi görüyor. Bizim, Atatürk ilke ve inkılaplarının peşinden giden, vatansever CHP seçmeniyle hiçbir sorunumuz yoktur. Milletimiz 2023 seçimlerinde gerçekleri saptıranlara gerekli dersi verecektir” dedi.
Şeker; "MHP Genel Başkanımız, liderimiz sayın Devlet Bahçeli Bey'in talimatlarıyla İlçemizde düzenlenen 'Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma' programı kapsamında; MHP MYK ve MDK Üyelerine, MHP Mersin Milletvekillerine, Belediye Başkanlarına, MHP İl ve İlçe Teşkilatlarına, Ak Parti İlçe Teşkilatlarına, BBP İlçe Teşkilatlarına, Ülkü Ocakları İl ve İlçe Teşkilatlarına, Belediye Meclis Üyelerine, Muhtarlarımıza ve bizleri bu önemli günde yalnız bırakmayan vatandaşlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum" diyerek teşekkür konuşmasını tamamladı.
MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli de yaptığı konuşmada, Adım Adım 2023 programı kapsamında Mersin İlinin bütün ilçelerinde 2023 seçimleri için çalışmalarına başladıklarını belirleterek, "Mut halkı bize güvendi, yerel seçimlerinde bizleri yalnız bırakmadı. İnşallah 2023 seçimlerinde Cumhur ittifakı olarak zaferle kazanacağımızdan hiç şüphem yok" şeklinde konuştu.
MHP MYK Üyesi Serdar Soydan ise yaptığı konuşmada “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin vermiş olduğu talimatlarla şimdiye kadar yapmış olduğumuz programlarda alnımızın akıyla çıkıyoruz ve başarılı programlar gerçekleştirdik. Şimdi de Mut ilçemizde “2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantı”mızı gerçekleştiriyoruz. Sayın Genel Başkanım Devlet Bahçeli beyefendi 'Ülkem için ne yapabilirim. Benim aklım hep Türkiye'dir' diye düşünür. 'Önce ülkem önce milletim önce partim ve sonra ben. Genel başkanımızın bir kere 'Ben' dediğini duymadık. Hep 'Biz' dedi. Hep 'Biz' diye baktı, hepimize 'Evlatlarım' diye baktı, 'Davasına davam' diye baktı, Genel başkanımız rahmetli başbuğumuza 'Atamız' diye baktı. O zaman sağdan soldan dönenlere değil, davamıza bakacağız, teşkilatlarımıza sahip çıkacağız. Hep birlikte inşallah 2023 yılında çok ciddi sayıda meclise İnşallah Milliyetçi Hareket Partisi'ni taşıyacağız. Çalıştık, uğraştık, inananlar yanımızda oldular. İnanmayanlar karşıdan baktılar. Mersin'den 2 milletvekili gönderdik. Yeter mi, yetmez bu topraklar Milliyetçi Hareket Partisi'ne 5 milletvekili vermiş topraklardır. Milliyetçi hareket partisine gönül verenler davasına sahip çıkanlardır, çünkü Genel Başkanımızın ifadesiyle bu dava kutlu davadır” dedi.
Toplantı konuşmaların ardından sona erdi.

199 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın