Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam91
Toplam Ziyaret785826
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

DOLANDIRICILIK OPERASYONU

DOLANDIRICILIK OPERASYONU

Edinilen son dakika haberine göre Şanlıurfa merkezli iki ilde gerçekleştirilen operasyonda, "sazan sarmalı" olarak bilinen yöntemle 10 kişiyi dolandırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 5 şüpheliden 3'ü tutuklandı.
Şanlıurfa merkezli iki ilde gerçekleştirilen operasyonda, "sazan sarmalı" olarak bilinen yöntemle 10 kişiyi dolandırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 5 şüpheliden 3'ü tutuklandı.
Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında harekete geçen Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, dolandırıcılık yaptığı belirlenen şüpheli İ.H.A'yı (25) gözaltına alındı.
Soruşturmayı genişleten Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphelilerin telefon ve sosyal medya üzerinden yaptıkları dolandırıcılık yöntemiyle 7 ilde 10 kişiyi 767 bin 100 lira dolandırdıklarını tespit etti.
Ekipler yaklaşık 1 ay süren teknik takibin ardından, Şanlıurfa ve Mersin'de düzenledikleri operasyonda, dolandırılan kişilerinin paralarının hesaplarına yattığı ve aracı konumunda oldukları belirlenen K.Ö. (26), D.K. (23), T.Y. (28) ve F.G'yi (24) gözaltına aldı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından "nitelikli dolandırıcılık" suçundan adliyeye sevk edilen zanlılardan İ.H.A, D.K. ve F.G. tutuklanırken, K.Ö. ile T.Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

151 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın