Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam331
Toplam Ziyaret778500
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

CHP 99. YAŞINI KUTLADI

CHP 99. YAŞINI KUTLADI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mut İlçe Örgütü, partilerinin kuruluşunun 99. yıldönümünü kutladı. CHP Mut İlçe Örgütü, CHP'nin kuruluşunun 99. yıldönümünde Mut Hükümet Konağı karşısındaki Atatürk anıtına çelenk koydu. CHP Mut İlçe Örgütü'nün düzenlediği törene, yeni seçilen İlçe Başkanı Ali Kaya, ilçe yöneticileri, gençlik ve kadın kolları, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.
Törende, CHP Mut İlçe Başkanı Ali Kaya tarafından Atatürk anıtına çelenk konulurken; saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Törende, İlçe Başkanı Ali Kaya ve emekli öğretmen Muzaffer Kılıç tarafından, günün anlam ve önemine yönelik konuşmalar yapıldı. Atatürk anıtında düzenlenen törenin ardından, kutlamalara parti binasındaki toplantıyla devam edildi.
CHP'nin kuruluşunun 99. Yıldönümü nedeniyle CHP Mut İlçe Başkanlığı'nca yapılan açıklamada, “Partimizin kuruluş yıldönümünü bir kez daha kutluyor, bizlere bağımsızlığımızı armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk, tüm milli mücadele kahramanlarımızı ve hayatını kaybeden tüm partililerimizi saygıyla anıyoruz” denildi.

82 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın