Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi22
Bugün Toplam414
Toplam Ziyaret787500
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

BÜYÜKŞEHİRDEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE YEMEK DESTEĞİ

BÜYÜKŞEHİRDEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE YEMEK DESTEĞİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından kentin farklı noktalarında hizmet veren 'bütçe dostu' mahalle mutfağı, Mersin ve Tarsus üniversitelerinde eğitim-öğretim gören öğrencilerin de sağlıklı ve ucuz fiyata beslenmelerini sağlıyor.
Mersin Üniversitesi Çiftlikköy Kampüsü girişinde ve Tarsus Üniversitesi içerisinde hizmet veren mahalle mutfağından faydalanan öğrenciler, 3 çeşit yemeği 3,5 liraya almanın keyfini yaşıyor.
Uygulamanın amacının, gençlerin yemek bütçelerine katkı sunmak olduğunu belirten Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Yardımlar Şube Müdürü Özlem Yaşar, “Dünyanın ve Türkiye'nin dört bir yanından, ilimize üniversite eğitimi almaya gelen öğrencilerimize sağlıklı ve ucuz yemek ulaştırıyoruz. Mahalle Mutfağımız hafta içi her gün ve Cumartesi günleri hizmet veriyor. Burada amacımız, Başkanımızın da her zaman belirttiği gibi, üniversiteli gençlerimizin yemek için ayırdıkları bütçeye katkı sunmak, kaliteli ve ucuz yemeğe erişimlerini kolay bir şekilde sağlamak” dedi.

111 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın