Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam393
Toplam Ziyaret779707
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

YOL KESME KAVGASI ÖLÜMLE SONUÇLANDI

YOL KESME KAVGASI ÖLÜMLE SONUÇLANDI

Tarsus ilçesinde bir kişi, yolunu kestiği yeğeninin kocasını silahla öldürdü. Cinayet anı kameraya yansırken, kaçan zanlı 3 dakikada yakalandı.
Olay Reşadiye Mahallesi Ali Menteşoğlu Caddesi üzerinde bulunan Makam kavşağında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, H.B. (63) adlı kişi gece saatlerinde, bisikleti ile gelen Şavkı Yiğit'in (62) yolunu kesti. Daha önceden kavgalı olan H.B. ile Şavkı Yiğit tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Şavkı Yiğit üzerinde bulundurduğu bıçağı H.B.'ye salladı. Bir süre kovalamaca yaşayan ikiliden H.B. üzerindeki tabancayla Şavkı Yiğit'e ateş etmeye başladı. 5 kurşundan 2'si boynuna isabet eden Yiğit çöp konteynerine dayanarak yere yıkıldı. Olayın duyulması üzerine çok sayıda polis ekibi olay yerine sevk edildi. Yaralı Şavkı Yiğit kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Şüpheli H.B. ise olay yerinden yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta 3 dakika içinde suç aletiyle birlikte polis ekipleri tarafından yakalandı.
H.B.'nin, yeğeniyle evli olan Şavkı Yiğit'i yeğenine devamlı hakaret ettiğinden dolayı öldürdüğünü iddia ettiği öğrenildi.
Cinayetle ilgili soruşturma devam ediyor.

86 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın