Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam568
Toplam Ziyaret781726
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

TRAFİK KAZASI 1 YARALI

TRAFİK KAZASI 1 YARALI

İlçemiz Yapıntı mahallesinde dün sabah saatlerinde meydana gelen kazada, çapa motoruna çarpan otomobil daha sonra orta refüjdeki elektrik direğine çarptı. Meydana gelen kazada, 1 kişi hafif yaralandı.
Edinilen bilgilere göre kaza, Mut-Karaman karayolu üzerinde, Yapıntı Mahallesi Gençali yol kavşağında meydana geldi. Halk arasında tak tak tabir edilen çapa motoru, Gençali istikametinden gelerek, tali yoldan çift şeritli ana yola çıkarak bekledi. Bu sırada Mut istikametinden Karaman istikametine gitmekte olan 70 E 7714 plakalı otomobilin, anayola biraz girmiş olan çapa motorunun ön kısmına çarparak için direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjde bulunan elektrik direğine çarptı ve savrularak karşı şeride geçip durabildi. Meydana gelen kazada, çapa motoru sürücüsü yara almazken, otomobil sürücüsü hafif sıyrıklarla kazayı atlattı, otomobilde bulunan yolcu ise hafif şekilde yaralandı. Yaralanan yolcu, tedavisi yapılmak üzere Mut Devlet Hastanesi'ne götürüldü.
Meydana gelen kazada otomobilde ağır hasar oluşurken, olay yerine gelen polis ve jandarma ekipleri, gerekli inceleme ve araştırmada bulundu.

204 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın