Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam809
Toplam Ziyaret791694
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

DOĞALGAZDA ABONELİK İŞLEMLERİNE BAŞLANDI

DOĞALGAZDA ABONELİK İŞLEMLERİNE BAŞLANDI

Aksa Çukurova Doğalgaz Mut İlçesi Doğalgaz Yatırım Çalışmaları kapsamında ilçemiz Güllük Mahallesinden ilk abonelik işlemi gerçekleştirildi.
Mut için son derece önemli olan bu hizmetin uygulamaya geçmesiyle birlikte çalışmaları büyük oranda tamamlanan Güllük Mahallemizden abonelik başvuruları alınmaya başlandı.
İlk abonelik işlemi için Aksa Doğalgaz Mut Şube Şefi ve İşletme Mühendisi Emre Kozak, Ölçüm ve Tahakkuk Şefi Altuğ Erturan, Müşteri Hizmetleri Görevlisi Rukiye Ün, Güllük Mahalle Muhtarı Kadir Ay ve Belediye Başkan Yardımcımız Hüseyin Salgur hazır bulundular.
Doğalgazın ilk abonesi Belediye Mali Hizmetler Müdürü Ahmet Can oldu.
Mut Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Salgur abonelik sözleşmesi sırasında yaptığı konuşmada “İlçemizde doğalgaz çalışmaları çerçevesinde ilk kazma vurulduğunda ilçeye daha doğalgaz gelmez diye konuşanlara müjdeyi verelim. Demek ki Mut ilçesine de doğalgaz gelirmiş. Planlamalar doğrultusunda çalışmalar süratle başlamıştı. İşte ilçe halkına müjdeli haber artık Mut ilçesi de doğalgaza kavuştu. İlk abonesini Belediye Mali Hizmetler Müdürü Ahmet Can olmuştur. Belediye olarak doğalgaz konusunda belediyemize düşen her konuda desteğimizi yaptık. Bu hizmetin hayata geçmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, İlçemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.
İlçemize bu hizmetin hayata geçmesi ve abonelik işlemleriyle yol almasından dolayı emeği geçen herkese teşekkür ederiz.
Abonelik başvurularının, şirket yetkilileri tarafından müracaat sahiplerine telefonla ulaşılarak davet usulü ile devam edileceği bildirildi.

140 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın