Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam123
Toplam Ziyaret780880
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

SÖMESTR PROGRAMI İLÇELERE TAŞINDI

SÖMESTR PROGRAMI İLÇELERE TAŞINDI

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi öncülüğünde, yarıyıl tatilinde bulunan çocuklar için bir dizi etkinlik düzenleniyor. Büyükşehir, etkinlik programı kapsamında Anamur, Mut ve Silifke'de çocuklarla buluştu.
Sömestr etkinliğinin ilk organizasyonu Anamur ilçesinde gerçekleştirildi. Anamur Belediyesi Şair Abdulkadir Bulut Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe, yaklaşık 300 çocuk katıldı. Etkinliğe çocuk disko ile başlangıç yapan çocuklar, ardından drama oyunları ve kukla show ile keyifli dakikalar geçirdi. 'Koca Ayı'nın Rüyası' isimli tiyatro oyununu da izleyen çocuklar hem sosyalleşti, hem de tatil gününü dolu dolu geçirdi.
Sömestr etkinliklerinin ikinci ve üçüncü durağı da Mut ve Silifke ilçeleri oldu. 500 çocuğun katıldığı ve Mut Belediyesi Nikah Salonu'nda düzenlenen etkinlik, masal kahramanları ve interaktif dans ile başladı. Drama oyunları, çocuk karaoke, kukla oyunu, masal kahramanları ve çocuk disko ile devam eden etkinlik, tiyatro gösterimi ile son buldu.

172 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın