Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam46
Toplam Ziyaret790692
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

İLÇEMİZDEN DEPREM BÖLGESİNE YARDIM TIRI GÖNDERİLDİ

İLÇEMİZDEN DEPREM BÖLGESİNE YARDIM TIRI GÖNDERİLDİ

Pazartesi günü sabah saatlerinde Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve 10 ili kapsayan 7.7 büyüklüğündeki depremin ilk şokunu atlamaya çalışırken öğle saatlerinde 7.6 büyüklüğünde ikinci bir sarsıntı meydana geldi.
Meydana gelen depremde mağdur olan vatandaşlara yardımcı olabilmek amacıyla Mut Belediye Başkanlığı, Mut kaymakamlığı, Emniyet Müdürlüğü ile kamu kurum ve kuruluşlarının organizesinde yardımsever ilçe halkından toplanan 3 Tır dolusu yardım dün Hatay ili Kırıkhan'a gönderildi.
Mut halkı ve tüm kurumlar yardım ulaştırmak için 24 saat çalışma esasına geçmiş durumda. Kahramanmaraş, Gaziantep, Hatay, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Malatya, Adıyaman, Şanlıurfa ve Kilis başta olmak üzere pek çok ilde şiddetli olarak hissedilen deprem için yardım kampanyası devam ediyor.
Mut Belediye Başkan'ı Volkan Şeker, “Afet bölgeleri zor durumda, bizde Mut Belediye Başkanlığı, Mut kaymakamlığı, Emniyet ile kamu kurum ve kuruluşlarının organizesinde yardımsever ilçe halkından toplanan 3 Tır dolusu yardım Hatay ili Kırıkhan'a gönderildi.
Kurumlar olarak yardım kampanyası başlattık. İlçe halkı yardım için akın etti. Mutfak kiti, ısıtıcı, çadırlar, Battaniye, çok sayıda kuru gıda ve birçok çeşitli yardım malzemesi topladık. Burada toplanan 3 Tır dolusu yardım malzemesi Hatay ili Kırıkhan'a gönderildi. Ayrıca kolilerce su gönderdik. Yardım kampanyamız halen devam etmektedir. Yardımsever vatandaşlarımız yardımlarını Belediyemize ve diğer ilgili kuruluşlara yapabilirler” dedi.

188 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın