Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam547
Toplam Ziyaret791432
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

DEPREM İLÇEMİZDE DE HİSSEDİLDİ

DEPREM İLÇEMİZDE DE HİSSEDİLDİ

Pazartesi günü sabaha karşı Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.4 şiddetindeki deprem Mersin'de de şiddetli hissedildi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) alınan bilgiye göre, saat: 04.17 sıralarında Pazarcık ilçesinde 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem bir çok ilden hissedildi. Depremin şiddetli hissedildiği illerden biri de Mersin oldu.
Vatandaşlar depremle birlikte etkili olan yağmura rağmen evlerinden sokağa indi. Kimi vatandaşlar da güvenli olacağını düşündükleri araçlarına sığındı. Deprem Mersin kent merkezi ile birlikte Tarsus, Erdemli, Mezitli, Silifke, Mut ilçelerinde de kuvvetli şekilde hissedildi.
Depremin meydana geldiği gün öğleden sonra saat 13.24 sıralarında meydana gelen 7,6 lık artçısı da aynı bölgelerde de tekrar hissedildi.
Afet bölgesinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı dilerken, kurtarma çalışmalarına katılan tüm vatandaşlarımıza da kolaylıklar diliyoruz.

197 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın