Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam133
Toplam Ziyaret790779
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

ENKAZDAN ÇIKAN ÇİFT 4 YILDIR BEKLEDİKLERİ BEBEKLERİNE MERSİN'DE KAVUŞTU

ENKAZDAN ÇIKAN ÇİFT 4 YILDIR BEKLEDİKLERİ BEBEKLERİNE MERSİN'DE KAVUŞTU

Kahramanmaraş depremine Hatay'ın Samandağ ilçesindeki evlerinde yakalan 9 aylık hamile anne adayı, yıkılan evlerinden eşinin yardımıyla çıktı, geldikleri Mersin'de bebeğine kavuştu. Dört yıldır bu bebeği beklediklerini ve tüp bebek yöntemiyle hamile kaldığını belirten Sara Çakır, deprem anında 'Rabbim, onu görmeden ölmek istemiyorum' diye dua ettiğini ve dualarının kabul olduğunu söyledi.
Kahramanmaraş depreminde bir anne adayı daha Mersin'de bebeğine kavuştu. Hatay'ın Samandağ ilçesinde 3 katlı bir binanın ikinci katında yaşayan 4 yıllık evli Sara-Mahir Çakır çiftinin yaşadığı kabus, bugün Mersin'de büyük bir sevince dönüştü.
Depremde yaşadıkları binanın birinci katı çöken ve kendi imkanlarıyla evden çıkarak ölümden dönen Çakır çiftinin en büyük korkusu, yıllarca bekledikleri bebeklerine kavuşamamak oldu. Anne adayı 38 yaşındaki Sara Çakır, 9 aylık hamileydi ve çift evden çıkar çıkmaz bina 10 metre daha çöktü. Mersin Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle 3 gün önce Mersin'e getirilen Sara Çakır, özel bir hastanede tedavi altına alındı. Ameliyata alınan depremzede anne adayı, Dr. Haldun Canova'nın gerçekleştirdiği operasyonla sağlıklı bir erkek bebek dünyaya getirdi.

166 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın