Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam640
Toplam Ziyaret791525
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

DEPREMZEDE YASTIKTAN ÇIKAN ALTINI GERİ GETİRDİ

DEPREMZEDE YASTIKTAN ÇIKAN ALTINI GERİ GETİRDİ

Hatay'dan ilçemize gelen bir depremzedeye verilen ev eşyasından bir miktar altın çıktı. Depremzede altını sahibine verilmesi için polise ulaştırdı.
Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerden dolayı Hatay'dan Mersin'e gelen 3 çocuklu 47 yaşındaki Ali Çetinkaya, ilçemizde bir eve yerleştirildi. Burada Çetinkaya'ya Kızılay Şubesi tarafından ev eşyası verildi. Çetinkaya, yatmak için kafasını koyduğu yastıkta sert bir cisim fark etti. Yastığa bakan Çetinkaya kutu içerisinde bir miktar altın görünce açmadan Mut Kızılay Şubesi'ne gitti. Burada Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Muhammet Senemli'ye ulaşan Çetinkaya, yastığın kılıfının içerisinde bir miktar altın olduğunu söyledi. Görevlilerin açtığı kutudan altın çıktı. Altınlar sahibine teslim edilmesi için polise teslim edildi.
Eşinin ve çocuklarının geçen hafta depremden dolayı Mut'a geldiğini öğrendiğini ve kendisinin de geldiğini belirten Ali Çetinkaya, "Bende telefon olmadığı için onların izini kaybettim. Bir hafta sonra öğrendim burada olduklarını. Bende Mut'a geldim. Burada Kızılay'a müracaat ettim. Kızılay da sağ olsun bana yardımcı oldu. Yatacak yer yastık yorgan verdi. Akşam eve gidip kafamı yastığa koyduğumda yastık da sert bir madde hissettim. Sonrada içine baktım bir altın kutusu olduğunu gördüm. Biz dokunmadık tabi parmak izi alırlar diye. Sabah da Kızılay'a geldim dedim ki 'bana verdiğiniz yastığın içerisinde altın vardır.' Nerden biliyorsun dediler. Ben de siz çıkarın dedim ve çıkarıp yetkilileri çağırdılar. Yetkililere tutanak karşılığında teslim etti. İçerisinde altın vardı” dedi.
Görevli Mut Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Muhammet Senemli ise, “Arkadaş bize bu olayı anlattı. Bizde emniyet teşkilatımızı çağırdık. Tutanak karşılığında polisimize teslim ettik. Bu örnek davranışından dolayı da arkadaşı tebrik ederiz. Allah kendilerinden razı olsun” ifadelerini kullandı.

191 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın