Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam570
Toplam Ziyaret791455
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI VOLEYBOL TURNUVASI YAPILDI

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI VOLEYBOL TURNUVASI YAPILDI

Mut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri kapsamında, Yıldız Kızlar, Yıldız Erkekler ve Küçük Kızlar Voleybol Turnuvası düzenlendi. Turnuvaya Yıldız Kızlarda 11, Yıldız Erkeklerde 7, Küçük Kızlarda ise 4 takım katıldı.
Yıldız Kızlarda final maçı Mut Gazi Ortaokulu ile Mut Karacaoğlan Ortaokulu arasında gerçekleşti. Gazi Ortaokulu setleri 2-0 alarak şampiyon oldu. Karacaoğlan Ortaokulu 2. Işıklar Bilal Konya Ortaokulu da 3. Oldu
Eleme Usulü olarak yapılan Yıldız Erkekler voleybol turnuvasında Şampiyon olan takım Mut Cumhuriyet Ortaokulu, İkinci Mareşal Fevzi Çakmak YBO üçüncü ise Mut Karacaoğlan Ortaokulu oldu.
Tek devreli lig usulüne göre yapılan Küçük Kızlar Voleybol Turnuvasında ise Mut Gazi Ortaokulu Şampiyonluk kupasını kaldırdı. İkinci Mut Karacaoğlan Ortaokulu, Üçüncü de Mut Mareşal Fevzi Çakmak YBO oldu. Ödüller, Mut İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Halifeoğlu, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammet Senemli, Şube Müdürü Ömer Okur, Mut Gençlik Merkezi Müdürü Fatma Doğan, Gazi Ortaokulu Müdürü Adem Yılmaz, Mersin Voleybol Hakemi Murat Ekşi ve İrfan Kodalak tarafından verildi.

254 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın