Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam113
Toplam Ziyaret791822
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

VALİ PEHLİVAN ENGELLİ BİREYLERE TEMSİLİ ASKERLİK TERHİS BELGELERİNİ VERDİ

VALİ PEHLİVAN ENGELLİ BİREYLERE TEMSİLİ ASKERLİK TERHİS BELGELERİNİ VERDİ

Vali Ali Hamza Pehlivan, Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı tarafından organize edilen 'Temsili Askerlik Yemin ve Terhis Töreni'ne katıldı.
Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı'nda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende; Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik törende yaptığı konuşmasının ardından konuşan Engelli Denizci Er Rüstem Kurt; vatani görevi bir gün dahi yapmanın gurur verici olduğunu, bu duyguyu en üst derecede yaşadıklarını belirtti.
Vali Pehlivan yemin töreninde, 30 denizci ve 24 Jandarma Er olarak temsili askerlik yapan 54 engelli vatandaşımızın terhis heyecanına ortak olup, omuz omuza silah ve bayrak üzerine el basarak yemin eden engelli vatandaşlarımıza terhis belgelerini verdi.
Vali Pehlivan, yapılan törenin akabinde engelli vatandaşlarımız ve aileleriyle yakından ilgilendi.
Yemin ve terhis törenine Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Yaşar, Tarsus Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Aydın, Çağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ünal Ay, Akdeniz Kaymakamı Zeyit Şener, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Oğuz Bavbek, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşin Yılmaz ve engelli vatandaşların aileleri katıldı.

143 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın