Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam521
Toplam Ziyaret792230
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

DÜZENSİZ ARAÇ PARKLARI TRAFİĞİ TEHLİKEYE SOKUYOR

DÜZENSİZ ARAÇ PARKLARI TRAFİĞİ TEHLİKEYE SOKUYOR

İlçemizde meydana gelen hatalı parklar trafiği olumsuz etkilerken maddi hasarlı kazaları da beraberinde getiriyor.
Hatalı parkların ve kazaların en yoğun yaşandığı Atatürk Bulvarı ve Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde sorumsuzca yapılan çift sıra park, trafik akışını neredeyse tıkanır duruma getiriyor.
Bunun yanı sıra ana arterlere çıkışı olan sokak ağızlarına park edilen araçlar anayola çıkacak olan araçların görüş açısını daraltması ve hatta kapatması nedeniyle akan trafikteki olası kazalara da davetiye çıkarıyor.
Hemen hemen her gün rastlanan bu duruma Trafik ekipleri müdahale etse de bu konuda sorun her geçen gün artarak devam ediyor.
Ayrıca ilçede mevcut olan sokakların dar olması ve sokaklarda da park yasağı levhası olmasına rağmen park edilen araçlar nedeniyle, olası yangında itfiye ve ambulans girişine bile engel teşkil ediyor.
Trafik ekipleri, sürücüleri trafiği tehlikeye düşürecek şekilde hatalı park yapmamaları konusunda uyarmalarına rağmen, araç sürücülerinin de bu konudaki sorumsuzluğu maalesef artarak devam ediyor.
İlgililerin konuya bir kez daha dikkatini çekiyor, trafik denetimlerinin daha da sıklaştırılmasının yanında ilçe trafik komisyonunun şehir içerisindeki trafik levhalarının konulacağı yerleri yeniden tespit ederek gerekli tedbirleri almalarını bekliyoruz.

134 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın