Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam183
Toplam Ziyaret791892
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

BÜYÜKŞEHİRE 100 İTFAİYE ERİ ALINDI

BÜYÜKŞEHİRE 100 İTFAİYE ERİ ALINDI

Mersin Büyükşehir Belediyesinin İtfaiye Daire Başkanlığı'nda görevlendirilmek üzere alımını gerçekleştirdiği 100 itfaiye erinin görev yeri dağılımları yapıldı. Başarılı 100 itfaiye eri, Tarsus'tan Anamur'a kadar tercih yaptıkları 17 itfaiye grup amirliğine bağlı 16 istasyonda görev yapacağı bildirildi.
Yazılı sınavın ardından, parkurdaki uygulamalı sınavlarda ter döken itfaiye eri adayları, emeklerinin karşılığını aldı. Başarılı 100 itfaiye eri, Tarsus'tan Anamur'a kadar tercih yaptıkları 17 itfaiye grup amirliğine bağlı 16 istasyonda görev yapacak.
Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak 282 itfaiye eri alımı için müracaat ettiklerini, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından şimdilik 100 itfaiye eri alımına izin verildiğini ifade eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Olcay Tok, “Uzun yıllardan bu yana mülakat yapılmadan, sadece KPSS puanı, yazılı ve uygulama puanıyla şeffaf bir şekilde 100 itfaiye eri alımını gerçekleştirdik. Güvenlik, arşiv araştırma ve soruşturmaları bittikten sonra da bugün en başarılıdan başlayarak, ihtiyacımız olan müfrezelerimize kendi isteklerine göre dağılımlarını yaptık. Bunda idarenin herhangi bir dahili olmadı. Sadece gelmeyen iki arkadaşımızın dağılımını idare olarak biz yapacağız. Sanıyorum şu anda arkadaşların hepsi mutludur. İtfaiyemize ciddi katkı vereceklerini düşünüyoruz. Çünkü müracaatlar içerisinden en başarılı olanları seçtiğimizi biliyoruz. Ben onlara şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyorum” dedi.

135 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın